West-Frisia

Van Leeuwen weer in actie voor Duchenne

West-Frisia hoofdsponsor Misael van Leeuwen gaat opnieuw in actie voor Duchenne Heroes. Hoewel de mountainbikemeerdaage vanwege de Corona dit jaar geen doorgang vindt, wil de Bovenkarspelder toch graag geld inzamelen voor het goede doel.

De veertigste editie van Duchenne Heroes stond en staat volledig in het teken in Bart van Riel. De Duchenne patient is eveneens veertig. Een zeer hoge leeftijd voor iemand met Duchenne. De organisatie besloot in plaats van een zevendaags mountainbike-evenement een veertig kilometer lange tocht naar het Drielandenpunt in Vaals te organiseren, die zowel voor deelnemers, oud-deelnemers, maar ook voor begeleiding is af te leggen.

Van Leeuwen besloot anders. Op 12 september, normaal gesproken de slotdag van het evenement, stapt hij op de fiets om vanuit Bovenkarspel naar het Drielandenpunt te rijden. 275 kilometer krijgt hij zodoende voor de kiezen. Zeer toepasselijk geeft hij de rit de naam BvR mee, de Bovenkarspel-Vaals-Ride. Doneren kan via:[ https://www.deduchenne40.nl/misael-van-leeuwen-de-flexwinkel-de-reunie]( https://www.deduchenne40.nl/misael-van-leeuwen-de-flexwinkel-de-reunie)