West-Frisia

Trainingskampen/cyclo

Elk jaar organiseert West-Frisia enkele trainingskampen. Voordat het zover is, worden de leden via nieuwsberichten en de nieuwsbrief op de hoogte gesteld van de nodige informatie. Verdere informatie is te vinden op deze pagina.

Trainingskamp Spanje

Aan het begin van het voorjaar vertrek de elite/belofteploeg naar Spanje, in de regio rond Lloret de Mar. In deze tien dagen wordt de elite/belofteploeg klaargestoomd voor het aankomende wielerseizoen. De ploeg reist per vliegtuig richting Spanje en de fietsen worden per bus vervoerd. Trainingskamp Ardennen Het traditionele West-Frisia trainingskamp in de Ardennen valt elk jaar rond eind maart / begin april. Het vierdaagse trainingskamp staat open voor renners en rensters vanaf de nieuwelingenleeftijd. Tijdens dit trainingskamp wordt er onder andere een intervaltraining, duurtraining en een klimtijdrit uitgevoerd.

Trainingsweek Claude Criquielion

De Criq-week staat in het teken van de deelname aan de Cyclosportieve Claude Criquielion. Voorafgaand aan de 170 kilometer lange cyclosportieve wordt er vijf dagen getraind in de Ardennen. Het doel van deze trainingsweek is een optimale voorbereiding voor het rijden van de Criq, maar ook het geven van een nieuwe impuls voor het laatste deel van het wedstrijdseizoen.

Trainingskamp Ardennen

Planning

Donderdag 5 tot en met zondag 8 april 2018.

Vertrek

Donderdagochtend 8:30 uur bij het clubgebouw. Aankomst vanaf 14.00 uur op locatie.

Locatie

Net zoals vorig jaar gaan we weer naar het huis in Nadrin

Uitgangspunt

Tijdens dit trainingskamp wordt er onder andere een intervaltraining, duurtraining en een klimtijdrit uitgevoerd ter voorbereiding aan het wielerseizoen

Maximaal aantal inschrijvingen

Let op! 14 deelnemers

Kosten

De kosten bedragen € 110, - per persoon.
We gaan er van uit dat je zelf een kussensloop, laken/slaapzak en handdoek(en) meeneemt. Het meenemen van een theedoek en rollen wc-papier is verplicht en bij aankomst kan dit bij de organisatie worden ingeleverd. Na 20 maart 2017 worden geen bedragen meer teruggestort vanwege het annuleren van deelname.

Als je mee wilt, voer dan de volgende twee acties uit:

Actie 1
Geef je via een e-mail op bij Peter Blom , e-mail adres: wfsecretaris@gmail.com

Actie 2
Je inschrijving is definitief zodra een bedrag van € 110,00 is ontvangen op rekeningnummer NL42RABO0117623245 t.n.v. Penningmeester WV West-Frisia.

Vervoer en overige

Geef in je e-mail aan of je eventueel voor vervoer kunt zorgen of met wie je wilt meerijden!!

  • Reisverzekering moet je zelf regelen.