West-Frisia

WF Najaarsvergadering 17 november

Zaterdag 17 november mag bij West-Frisianen worden omrand. Op die avond vindt bij sponsor Salomobikes in Medemblik de Najaarsvergadering plaats.

Na een korte officieel deel wordt het tweede deel van de avond ingericht als feestavond waarin verschillende prijzen worden uitgereikt. Naast de eindprijzen voor de ZomerAvond Competitie kijken de leden vooral uit naar de uitreiking van het Enra-klasbakklassement. Een titel die gaat naar de renner met de beste uitslagen over het afgelopen seizoen. Tevens wordt de Ton Gobes bokaal overhandigd. De ereprijs gaat naar en West-Frisiaan die zich het afgelopen jaar erg verdienstelijk heeft gemaakt voor de club.

De vergadering wordt geopend om 19.00 uur en is toegankelijk voor alle leden, sponsors, donateurs, vrijwilligers en een ieder de club een warm hart toedraagt. Aansluitend aan de prijsuitreiking volgt zoals gebruikelijk de kienavond met daaraan gekoppeld een enkele jaren eerder geïntroduceerde kavelverkoop. Per opbod kunnen interessante uitjes of prijzen worden verkregen. De club verwacht binnenkort een aantal opvallende prijzen te presenteren.