West-Frisia

Vrijwilligers Marketing & Sponsoring gezocht

Voor het uitbreiden van de Sponsorcommissie zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die graag de handen uit de mouwen willen steken voor West-Frisia.

- Specialist in sponsoring acquisitie

We zijn op zoek naar een echte commerciële tijger, met een bestaand zakelijk netwerk. Je houdt je bezig met het werven van sponsoren die een belangrijke financiële pilaar voor de vereniging zijn. West-Frisia en de wielersport kunnen voor bedrijven in West-Friesland en Noord-Holland een interessante partij zijn om te sponseren. Wij zoeken iemand die samen met de overige commissie leden wil nadenken over nieuwe manieren van sponsering, de rol die wij als vereniging daarin kunnen hebben en de actieve uitvoering van het plan.

- Marketing / Communicatie specialist

Voor de commissie zijn we ook op zoek naar iemand met kennis en ervaring op het gebied van social media. Hij of zij moet enthousiast worden van het idee om samen met de overige commissieleden na te gaan denken over een marketing en communicatieplan met een optimale inzet van social media en het organiseren van diverse activiteiten om de vereniging nog levendiger en interessanter te maken zodat er meer mensen en bedrijven kiezen voor de wielersport.

Wat kan je verwachten: Sowieso 1 keer per 6 weken een gezellig commissie overleg en daarnaast een aantal uren om het plan dat we gaan bedenken uit te voeren.

Ben je geïnteresseerd of ken je iemand neem dan contact op met Maike Willems - 06-21505534 of maike.willems.prive@gmail.com