West-Frisia

Veel animo voor N307 ploegentijdrit

De ploegentijdrit die onderdeel uitmaakt van de feestelijkheden rond de opening van de nieuwe N307 blijkt zeer populair. Het organiserende Stichting Wielerstad Enkhuizen mocht al een kleine veertigtal ploegen verwelkomen. Dagelijks melden zich nog teams aan.

In de verwachting dat de animo nog verder toeneemt tracht de organisatie ruimte te maken in haar programma. “Wij hebben het maximum op vijftig ploegen gesteld, maar gaan nu kijken of we dat qua tijdsplanning kunnen oprekken”, aldus één van de organisatoren.

Het evenement wordt op zaterdag 10 november verreden. Verdeeld in drie categorieën krijgen de deelnemers de kans om eenmalig de kans om op de weg te fietsen. De teams van vier worden over het hagelnieuwe tracé van een vijftien kilometer gestuurd. Onder andere vier passages van tunnels zijn in het traject opgenomen.

Aanmelden kan via: info@gp-ploegentijdrit.nl onder vermelding van: Namen rijders, naam van de ploeg, categorie. De inschrijving is pas definitief na overmaking van het inschrijfgeld van 50,- euro op rekeningnummer: NL62 RABO 0317 34 28 78 t.n.v. Stichting Ronde van Enkhuizen. Informatie via: Tino Haakman, info@gp-ploegentijdrit.nl, tel: 06 31 64 47 58.