West-Frisia

TacXperience Tour bij Salomo Bikes

Op vrijdag 6 december komt de TacXperience Tour bij Salomo Bikes in de winkel. Bezoekers kunnen op 6 december van 18:30 tot 21:00 uur in de wielerzaak in Medemblik de nieuwste Tacx trainers trainers. De indoortrainers zijn gekoppeld aan de laatste versie van de Tacx software. Dit maakt het mogelijk om de trainingsintensiteit van loodzware ritten door bijvoorbeeld de Alpen of Pyrenee├źn levensecht na te bootsen.

Uiteraard staat het enthousiaste TacX team voor een ieder klaar om onder het genot van een hapje en drankje al je vragen te beantwoorden. Kom gezellig langs en maak kans op een Neo 2T en andere fantastische Tacx items. Naast het uitproberen van de TacX NEO Bike Smart, NEO 2T Smart en FLUX 2 Smart kun je ook vragen stellen aan de technici van Tacx zelf.

Er vindt tevens een TacXperience Tour competitie plaats. Voor de winnaar ligt Tacx trainingspakket bestaand uit een trainermat, sweatcover en handdoek klaar. De winnaar van de gehele TacX tour ontvangt een TacX NEO 2T Smart trainer!