West-Frisia

Starttijden beloftentijdrit bekend

Een enorme stroom aan inschrijvingen kreeg de organisatie van de verschillende West-Frisia tijdritten te verwerken. Maar liefst vier chronoritten staan er op het vaste parcours op de dijk tussen Enkhuizen en Lelystad gepland.

Op donderdag 20 mei vormt de trainingstijdrit voor Beloften de opener. Vervolgens komen de Dames (met aanvulling van andere geïnteresseerden) en Elitemannen op 26 en 27 mei aan bod. Doordat de tijdritten ook als plaatsingsmogelijkheid voor het NK wordt gebruikt, is er veel animo onder de renners. Woensdag 30 juni is het de beurt aan nieuwelingen en junioren. Ook andere geïnteresseerden kunnen dan weer aansluiten.

Hoewel de inschrijving van de eerste drie evenementen nog open staat, zijn de voorlopige starttijden van de Beloften en de deelnemerslijsten van de vrouwen en elites reeds bekend. “’Provisoir’ zullen wij maar zeggen”, meldde de organisatie.

Inschrijven is nog mogelijk. Aanmelden kan via het mailadres: tino@matong.nl In de mail de volgende gegevens: Naam, woonplaats, categorie, geboortedatum.

Deelname is enkel mogelijk via voorinschrijving en vooruitbetaling. Inschrijfkosten voor niet-West-Frisia leden bedraagt 5,- welke kan worden overgemaakt naar NL65 RABO 0121212025 t.n.v. T. Haakman onder vermelding van ‘tijdrit’, naam, woonplaats, categorie en geboortedatum. Graag vullen wij nog de ontbrekende gegevens aan.

Voorlopige starttijden Beloften

Deelnemers Vrouwen en overig

Deelnemers Elite