West-Frisia

Schaatsen met WF

West-Frisia heeft het initiatief genomen om een gezamenlijk evenement voor HRTC en West-Frisia te organiseren op de ijsbaan. De ijsbaan is gereserveerd voor zaterdagavond 15 december van 17:30u tot 20:00u. De entree is €3 per schaatsende persoon, dus toeschouwers kunnen gratis naar binnen. Toegang is voor iedereen die wij toegang verlenen, dus renners, ouders, kinderen, vrijwilligers, vrienden/vriendinnen enz. Laat even weten of je komt door dit aan te geven bij Nico Leijen, via nleijen@hotmail.com . Dat is wel belangrijk, want afhankelijk van de belangstelling zal West-Frisia een programmaatje maken, er wordt nu gedacht aan een mini-clinic of ploegenachtervolging o.i.d.

Schaatsen kunnen gehuurd worden, maar degene die dat wil moet dat wel van te voren melden (> een week) zodat de schaatsen gereserveerd kunnen worden. Verder is er chocolademelk en is de kantine gewoon open voor wie nog iets wil eten/drinken of opwarmen.

Nadat wij geschaatst hebben is er om 20:15u een marathon uit het 6 banen toernooi. (Het 6-Banen toernooi is een toernooi voor Heren C1, Dames D1 en Masters M1. Het toernooi bestaat uit circa 10 wedstrijden plus nog een finale.)